dinsdag 2 oktober 2012

Moet om mezelf lachen...

Haha, ik moet zo om mezelf lachen. Zie ik die juffrouw mier...denk ik dat ik het druk heb, haha.
Lees een blog van eenvoudig leven en denk, hoezo druk. Die is pas druk! Ik ben druk met veel minder kinderen, heb er maar 2. Mijn familie is maar klein.
Mijn moeder is woensdag geholpen aan haar knie. Kijkoperatie aan de buiten meniscus. Gaat gelukkig goed met haar. Maar hierdoor moet mijn vader (met MS) een week of 2 logeren in een zorgcentrum. Dus zaterdag na het sporten van mijzelf, boodschappen en judo van de jongens op weg naar hun woonplaats 3 kwartier verderop. Eerst langs pa, gezellig met zus en mijn boys. Toen naar mams en weer terug naar huis.
Heerlijke pastataart gemaakt en gegeten.
Zondag weer die kant op voor verjaardag nichtje, 6 jaar. Was echt gezellig. JB heeft gekookt.
Heerlijk:

Biefstuk met krieltjes en allerlei verse groente uit de oven. Het was erg lekker.

Ondertussen had ik een "blog" ontdekt van het dagblad M.argriet. De schoondochter van Sanne. Eigenlijk tipte ik mijn zus die is daar fan van maar toen ik begon te lezen....verslaafd. Nog zo'n 20 blz te gaan en ik ben helemaal bij. Hoef ik nog maar 1x per week te kijken hoe het verder gaat. Mis wel het stuk van Sanne, want geen abonnement op genoemd blad, maar leuk genoeg.
Deze week weer werk met cursus, werkoverleg en afspraken. Vrijdag met JB naar revalidatiecentrum voor half jaarlijks controlegesprek.
Dus heb mezelf tot de orde geroepen, niks juffrouw mier, hihi. Ga een lijstje maken met dingen waar ik niet aan toe kom en ga die 1 voor 1 afwerken. BELOOFD!

Nog even een mooie foto: schoolprojectje van jongste boy van voor de schoolvakantie, bloeit nu eindelijk.

Ondertussen proberen allerlei blogs proberen te volgen. Als iemand tips heeft voor leuke afvalblogs dan hou ik mij aanbevolen. Sinds ik op mijn eten let kom ik alleen maar aan...tsja je kunt niet alles hebben.

Inkie xxx