dinsdag 8 januari 2013

Hoe het verder ging....

Jb gaat stap voor stap vooruit. Hij loopt alweer vlot met een stok. De rolstoel heeft hij alweer terug kunnen geven aan de rolstoelwerkplaats van het revalidatiecentrum. 1-1 is hij ook weer een paar uur thuis geweest. De verwachting is dat hij nog maximaal 8 weken opgenomen blijft. De therapie, voornamelijk ergotherapie voor zijn linkerarm, is flink opgeschroefd. JB oefent hard en de vooruitgang gaat hem niet snel genoeg.
Afgelopen weekend was hij thuis. De nacht van zaterdag of zondag is hij naast het bed gaan zitten. Gelukkig hadden we afgesproken om te bellen als er iets was dus hij belde mij boven in bed en ik kon naar beneden om hem weer in het hoog-/laagbed te krijgen. Verder ging alles goed.
Ondertussen ben ik weer volledig (32 upw) aan de slag. Bijkomende complicatie is dat ik nog steeds zit te wachten of we een tegemoetkoming in de kinderopvang gaan krijgen van de gemeente. 7-1 zou de ambtenaar het gaan bekijken. Vorig jaar kregen we deze tegemoetkoming wel maar nu is het niet zeker. Ik heb nu kunnen regelen om op dagen dat we geen opvang hebben, een uur eerder naar huis mag gaan. Deze werkuren haal ik weer in op de woensdagochtend. 3 dagen kinderopvang kan ik echt zelf niet betalen.
Onze hond is de laatste week (door de week) logeren. Die gaat volgende week mee in mijn nieuwe ritme. Vroeg opstaan en uitlaten, naar werk en 's middags weer thuis om uit te laten. Eerder waren het JB zijn dagelijkse wandelmomentjes met onze hond. Nu is het even niet anders.

Ze is heel lief!
Verder heb ik vandaag gehoord dat het werk dat ik doe waarschijnlijk per 1-1-2014 niet meer bestaat ivm veranderende wetgeving. Dus....raak ik mijn baan ook nog kwijt???
Inkie xxx