zondag 31 maart 2013

Vrolijk Pasen

Hallo allemaal,


Even een gezellige e-mail.

Gisteren in Roermond high tea gehad in een oude gevangenis. Arresthuis.

    

  

Er mooi gemaakt. Van de cellen hebben ze hotelkamers gemaakt. 
De high tea is lekker. Het was gezellig.

Toen moest één van mijn vriendinnen naar huis de kinderen ophalen bij haar schoonouders.
Ik ben met de andere vriendin mee naar huis gegaan om haar nieuwe woonkamer te bekijken. Die hebben ze vorig jaar helemaal opgeknapt en opnieuw ingericht. Erg mooi geworden en toen richting huis.

Wil ik voor de zekerheid de TomTom aanzetten....TomTom weg.... Blijkbaar ooit de auto niet goed afgesloten en hij is gejat. De oplaadstekker lag gewoon nog op de grond voor de passagiersstoel. Het gekke is dat die mafkees ook het mapje heeft gestolen met het onderhoudsboekje en de gebruiksaanwijzing. Dinsdag voor de zekerheid even de garage bellen of die daar ligt. Stom he. Ik had er echt een rotgevoel over. Al was de TomTom bijna overleden. Hij zat zelfs met secondelijm aan de houder gelijmd omdat hij er anders steeds uitviel. Volgens mij het de "eerlijke" vinder er niet veel aan. De accu is stuk en hij moet altijd aan de oplader zitten als je hem gebruikt. Ik denk dat die TomTom minstens 10 jaar oud is.
Ben nu aan het kijken voor een nieuwe. Er is een goede aanbieding voor een nieuwe via marktplaats. Met heel veel landen op de kaart. Als Frankrijk er maar op staat.

Verder geen nieuws. Ohja, wel weer gezeur. De schoolarts was op school geweest. Die had verder niks gezegd of gevraagd aan oudste. Krijgen we een brief en rara....nu is oudste weer te zwaar en krijgen we een nieuwe afspraak. Daar zaten we net op de te wachten NOT. Ik heb op internet gekeken en het gaat om zo'n 3 á 4 kilo. Ik heb bij "te dikke" kinderen toch een heel ander beeld dan oudste maarja het is niet anders. Volgens mij zijn ze er tegenwoordig erg streng op bij de GGD. Jongste is al te zwaar bevonden vanaf 6 jaar en die is er nu zo mee bezig dat hij alle verpakkingen kijkt hoeveel calorieën er inzitten. Beide sporten 2x per week fanatiek judo. Fietsen en laten geregeld de hond uit. Snoepen weinig en eten niet overdreven veel. Gemiddeld 3 boterhammen en avondeten. We horen het wel weer ;-).


Iiefs van Inkie xxx